Van 19 t/m 23 februari zijn de recreatiebaden gesloten!

Verbouwing Twentebad bijna afgerond

Laatste renovatiewerkzaamheden recreatiebaden

 

Het Twentebad heeft nog maximaal 5 dagen nodig om de laatste renovatiewerkzaamheden aan de recreatiebaden uit te voeren. Dat zijn de baden in de recreatiezaal, zoals de baden met duikplank, klimwand, maar ook Bambino Beach en het bubbelbad. Het zijn onder meer werkzaamheden aan de goten en het leidingwerk in de kelder. De werkzaamheden starten op 19 februari. Uiterlijk 23 februari moet dit klaar zijn.

 

Er kan deze dagen (19 tot en met 23 februari) gezwommen worden in het instructiebad en het 25 meter wedstrijdbad. Het nieuwe 50 meter sportbad, dat buiten is aangelegd op de plek van de blaashal, is dan net geopend en kan ook gebruikt worden.

 

Aangepast rooster

 

Op de dagen van de werkzaamheden staat er een aangepast rooster op de website van het Twentebad (www.twentebad.nl/rooster). Alle doelgroepactiviteiten zullen komen te vervallen, behalve het baby- en peuterzwemmen, de bootcamp, zwemmen met een maatje meer en de Yoga en Dans.
Voor de abonnementhouders van het Twentebad is er deze 5 dagen een actie samen met zwembad Vondersweijde in Oldenzaal. Op vertoon van de geldige Twentebadpas en legitimatie is het mogelijk 5 dagen gratis te zwemmen in Oldenzaal. Openingstijden zwembad Vonderweijde op www.vondersweijde.nl

 

Innovatie

 

De uitgebreide renovatie van het Twentebad is in 2016 gestart en is waarschijnlijk eind van dit jaar helemaal afgerond. Fase 2 is nu zo goed als klaar. Het bad is onder meer volledig toegankelijk gemaakt voor mindervaliden en buiten is er een nieuw en overdekt 50 meter sportbad aangelegd. Binnenkort gaat fase 3 van start; de entree en kleedruimtes. Het vernieuwde Twentebad blijft hiermee het grootste zwemcentrum van Twente en ver daarbuiten en is de enige accommodatie in de buurt met een volwaardig 50 meter sportbad dat geschikt is voor officiële korte- en langebaan wedstrijden.