De garderobe is weer open!!

Let op:
Hij is nog niet helemaal klaar. De sloten voor de lockers komen over ongeveer twee weken en de baby omkleedtafels ook. Maar nog twee wachten op die twee onderdelen leek ons niet handig. Zeker niet met dit fijne herfstweer.

Dus: Laat waardevolle spullen thuis, en neem eventueel een grote tas mee om kleding op de zwemzaal op de bankjes te zetten.

Zwemles:
Omkleden voor de zwemles is nog wel een paar dagen in het recreatiebad. Er komt een aparte mededeling als dat verandert.

Vanwege de verbouwing van de toiletten en douches naast het instructiebad en andere ruimtes kun je nog niet via de nieuwe route door de kleedruimte. Straks is daar een nat (blote voeten en slippers) - droog (schoenen) scheiding. Aan de kleuren op de vloer kun je dit al wel zien. De lichte vlakken zijn straks voor blote voeten en slippers. Over een week of 8 tot 9 moet dit deel (toiletten en douches instructiebad) klaar zijn.

Route naar de garderobe:
De route die we voorlopig nog aanhouden; via de huidige entree, door de buitendoor rechtsaf en vervolgens direct weer rechtsaf. De rode nooddeuren zullen gedurende onze openingstijden open zijn, om gebruik te kunnen maken van de garderobe.
Vanuit de garderobe kun je wel gelijk bij de deur naar de douches/toiletten doorlopen naar het recreatiebad.