Corona & News update - 7 september

** Dinsdag 7 september **

10-badenkaarten
Voor het banenzwemmen mogen de 10-badenkaarten weer worden gebruikt.
Ook zijn deze weer te koop bij de receptie.

Omdat 10-badenkaarten niet op naam staan, kunnen deze alleen ingeleverd worden bij de receptie en moet er bij elk bezoek een registratieformulier worden ingevuld.

Ook voor recreatief zwemmen zijn de 10-badenkaarten weer te gebruiken.
Dit geldt wel alleen op werkdagen. Op zaterdag en zondag kan dit helaas nog niet.

LET OP:
Iedere wijziging (zoals bijv. bovenstaande) gelden zolang er geen nieuwe maatregelen/versoepelingen zijn.
Kijk daarom voordat je gaat zwemmen altijd even op onze website!

____________________________________________________________________________

** Maandag 30 augustus **


Goed nieuws als het gaat over alle activiteiten in het water en iets minder over de horeca en tribunes. Want…we moeten de komende periode nog rekening houden met een aantal Coronabeperkingen. In ieder geval tot 20 september, maar langer kan ook.

Wat kan er allemaal?
Voor bezoekers in het water zijn er bijna geen beperkingen meer als het gaat over tijden en aantallen.
In ons rooster hebben we weer een volledig aanbod aan activiteiten en zwemmen kunnen inpassen.
Let in ons rooster wel goed op welke activiteiten er in welk bad worden gegeven. Er is meer aanbod voor banenzwemmen in het 50m sportbad.

Op de zondag is ervoor gekozen om 2 blokken recreatief zwemmen aan te bieden. Het eerste blok van 09:30 tot 13:00 en het tweede blok van 13:30 tot 17:00 uur.


Reserveren
Voor het banenzwemmen is het (voor all-in leden) niet verplicht te reserveren. Uiteraard mag dit wel. Heeft u geen All-in abonnement, dan is het wel verplicht om online een kaartje te kopen.

Het recreatief zwemmen blijft nog steeds gebonden aan maximale aantallen. We hanteren een maximaal aantal bezoekers per dag. In de praktijk zien we dat op werkdagen deze voldoende onder het maximum toegestane aantallen blijven. In het weekend is dit lastiger en is de opkomst groter.
Daarom geldt dan ook: op werkdagen (ma|di|wo|do|vr) is reserveren voor recreatief zwemmen niet verplicht. Op zaterdag en zondag is online reserveren wel verplicht! Met uitzondering voor kinderen tot en met 2 jaar. Hiervoor kunnen kaartjes aan de kassa gekocht worden.


Registreren verplicht
Heb je een abonnement? dan registreer je je automatisch bij binnenkomst met je pasje, bij het poortje. Zonder abonnement moet je je blijven registreren voor iedere keer dat je komt zwemmen. Dit doe je door online een kaartje te kopen óf een registratieformulier in te vullen bij de receptie. Dit laatste geldt alleen als je komt met een 10-badenkaart.

Registratie blijft verplicht voor alle activiteiten. Voor de meeste activiteiten moet nog steeds online worden gereserveerd.


Wat kan er (nog) niet?
Het zijn vooral onze gasten die niet komen om te zwemmen die last houden van de beperkingen. De regels voor onze horeca en publiek op de tribunes zijn zo streng dat dit voor ons niet te doen is.
We hopen dat we eind september wel weer gewoon gasten kunnen ontvangen in onze horeca en publiek op de tribunes.

Ouders mogen ook nog niet mee met het uitkleden van de kinderen. Aankleden kan wel. Dit heeft te maken met de looproutes en drukte.


Buitenbaden zijn gesloten
De weerverwachtingen zijn niet goed voor het buitenbad. Daarom is ervoor gekozen deze nu al te sluiten zodat we meer andere activiteiten kunnen aanbieden in het binnenbad.

We hebben ook nog extra inzet van medewerkers nodig bij de zwemles en de administratie/receptie door de Coronaregels.

 
Zwemlessen en wachtlijsten
Door de extra lesgroepen is het gelukt de wachtlijsten voor de meeste groepen kort te houden.
We zijn nog wel bezig met extra lesgroepen voor de turbo. Hier komt snel meer nieuws over.

Wil je een kind aanmelden voor de zwemles? Hoe eerder je dat doet, hoe beter en sneller wij kunnen gaan plannen, omdat we dan beter weten hoeveel kinderen er zwemles willen.

Abonnementen aanzetten
Heel veel abonnementhouders hebben hun abonnement alweer “aan” gezet. Omdat vanaf 1 september bijna alles weer kan gaan wij de abonnementen weer allemaal aanzetten. Kom je vanwege Corona toch nog niet, of is er iets anders? Laat ons dat dan even weten. Dan zetten we jouw abonnement weer op “uit”.

Evalueren
We zijn constant in gesprek en aan het evalueren om het voor al onze bezoekers zo prettig mogelijk te maken. Heb je (reële en serieuze) tips voor ons, die ons kunnen helpen een nog betere services te kunnen verlenen? Deze zijn van harte welkom via info@twentebad.nl Vermeld hierbij in het onderwerp "Tips".

____________________________________________________________________


Onze spelregels

  • Voor recreatief zwemmen is het verplicht om op zaterdag en zondag online te reserveren. Met uitzondering voor kinderen tot en met 2 jaar. Hiervoor kunnen kaartjes aan de kassa gekocht worden.
  • Let op! Dit is onder voorbehoud, want wanneer het maximaal aantal bezoekers bereikt is kunnen er geen kaartjes meer online voor die dag gekocht worden.
  • Dit geldt eveneens voor leden met een all-in abonnement en een gezinsabonnement
  • Wij hanteren een maximaal aantal gasten per dag.
  • Verder gelden natuurlijk onze huisregels en volgt u altijd de aanwijzingen van ons personeel op.

Openingstijden van onze baden
We willen iedereen verzoeken, voor u een bezoek aan ons bad brengt, goed naar onze openingstijden te kijken. Dit om eventuele teleurstellingen te voorkomen.


"Houd onze website goed in de gaten op eventuele wijzigingen"