Corona update - zwemles update 18 mei

** Dinsdag 18 mei **

Gisteren hebben wij de bevestiging gekregen dat we eindelijk weer meer mogen versoepelen in de zwembadbranche. Dat is natuurlijk fantastisch nieuws!
Ook bij het Twentebad gaan er door de versoepelingen weer een aantal dingen veranderen.
Hieronder lees je meer over welke versoepelingen er zijn voor de zwemles en de kinderen en vanaf wanneer we wat gaan doen.

Zwemles voor 13+
Het heeft een hele tijd geduurd, maar nu mag ook eindelijk de jeugd van 13+ vanaf aankomende woensdag 19 mei weer komen om zwemlessen te volgen.

Ook de volwassen zwemles gaat vanaf donderdag 27 mei weer van start in de avonduren.
De diepe groepen van 19.00 - 19.45 uur
De ondiepe groepen van 20.30 - 21.15 uur

Extra zwemlessen(inmiddels gestopt)
We merken dat er steeds minder aanmeldingen zijn voor de extra zwemlessen. Hierdoor hebben we de afgelopen weken al langzaam een aantal groepen geschrapt van het programma.
Omdat we nog steeds een daling in aanmeldingen zien en i.c.m. de nieuwe versoepelingen hebben we besloten, om per ingang van maandag 31 mei a.s. de extra zwemlessen volledig stop te zetten.

ZwemKids & SpecialKids
De bedoeling is dat we in de week van 24 mei weer starten met de ZwemKids en de SpecialKids. Zodra dit zeker is zullen we al onze deelnemende leden hierover een mail sturen met informatie vanaf welke datum we weer van start gaan en aan welke regels iedereen zich moet houden.
Onze collega’s kunnen in ieder geval niet wachten om weer lekker samen te kunnen spetteren.

Bijlages:

- Overzicht zwemtijden
- Overzicht indeling garderobe