Kortingen buitenbadseizoen 2023

Kortingen buitenbadseizoen 2023

Ook dit jaar is het weer mogelijk om korting te krijgen op je Twentebad abonnement op vertoon van je seizoenkaart van zwembad De Mors of van het Tuindorpbad.

De korting geldt alleen als:

  • je voor 16 mei je abonnementskaart van De Mors of van het Tuindorpbad mailt naar info@twentebad.nl 
  • je een gezinsabonnement hebt, of als je al langer dan een jaar een All-in abonnement hebt van het Twentebad.


De Mors en Twentebad

Houders van een gezinsabonnement van de Mors kunnen in de zomerperiode voor €12,50 per maand hun gezinsjaarabonnement bij het Twentebad geldig houden. Dat is 37,50% korting gedurende 4 maanden, in totaal €30,-.

Houders van een individueel abonnement van de Mors kunnen in de zomerperiode voor €15,00 per maand hun abonnement bij het Twentebad geldig houden. Dat is 25 % korting gedurende 4 maanden, in totaal €20,-.


Tuindorpbad en Twentebad

Houders van een gezinsjaarkaart van het Tuindorpbad kunnen in de zomerperiode voor €15 per maand hun gezinsjaarabonnement bij het Twentebad geldig houden. Dat is 25% korting gedurende 4 maanden, in totaal €20,-.

Houders van een individuele jaarkaart van het Tuindorpbad kunnen in de zomerperiode voor €16,50 per maand hun abonnement bij het Twentebad geldig houden. Dat is 17,5 % korting gedurende 4 maanden, in totaal €14,-.

Houders van een 65+ jaarkaart van het Tuindorpbad kunnen in de zomerperiode voor €17,50 per maand hun abonnement bij het Twentebad geldig houden. Dat is 12,5% korting gedurende 4 maanden, in totaal €10,-.