Ons aanbod

** Donderdag 3 juni **

Meer aanbod per ingang van maandag 7 juni

We mogen inmiddels in hoog tempo versoepelen. Dit gaat zo snel dat we het bijna niet kunnen bijbenen. Maar... we mogen niet klagen. We zijn heel blij dat we steeds meer richting het 'normaal' kunnen.

Per ingang van maandag 7 juni zullen wij weer een uitgebreid aanbod aanbieden.
Naast alle tijdsblokken met banenzwemmen hebben we er nu ook heel veel activiteiten aan toegevoegd en op enkele momenten ook recreatief zwemmen. Welke dit zijn en wanneer deze worden gegeven kun je terugvinden op onze rooster & openingstijden pagina.

Hieronder zullen we alles per onderwerp zo duidelijk mogelijk proberen uit te leggen.
Heb je het onderstaande allemaal gelezen, maar geen antwoord kunnen vinden op je vraag? Mail dan naar info@twentebad.nl Wij zullen je vraag dan zo spoedig mogelijk proberen te beantwoorden.


Alles is en blijft op online reservering
Zowel het banenzwemmen, het recreatief zwemmen als alle activiteiten die wij zullen aanbieden moeten online worden gereserveerd. Dit is zodat we op die manier van iedereen (digitaal) de benodigde gegevens hebben voor de coronacheck.

Een uitzondering is er voor de allerkleinsten t/m 2 jaar.
Hiervoor is i.v.m. misbruik geen kaartje online te koop. Voor deze minispetters is het toegestaan een kaartje te kopen (per pin/contactloos betalen verplicht) aan de balie.
Ouders/verzorgers moeten wel verplicht hun kaartje(s) online kopen. Dit zodat we de maximum aantallen kunnen handhaven.

De groepsgrootte per ruimte is met de nieuwe versoepelingen vastgesteld op 50 personen. Dit kan alleen als hier ook 1,5m afstand van elkaar kan worden gehouden.
Wij houden een max. van 30 personen aan in het recreatiebad en 25m wedstrijdbad. In het 50m Sportbad zullen dit er overwegend 50 per tijdslot zijn. Bij alle activiteiten in het instructiebad zullen dit er max. 12 zijn. Dit heeft te maken met de grootte van het bad.
In de webshop kunt u daarom zien welke aantallen per activiteit zijn toegestaan. 

Neem snel een kijkje in onze webshop om te reserveren.
Hulp nodig bij het online reserveren? Klik dan hier voor ons stappenplan.


Banen- en recreatief zwemmen binnenbad
Er zullen op verschillende tijden banen- en recreatief zwemmen in het binnenbad worden aangeboden. Vanaf maandag 7 juni a.s. mogen er maximaal 30 personen per ruimte en per tijdslot zwemmen. In het 50m Sportbad mogen dit er meer zijn (tot max. 50). Een tijdslot is alleen online in onze webshop te reserveren. 

Op onze website onder openingstijden kun je zien wanneer er de mogelijkheid is om banen/recreatief te zwemmen en in welk bad. Ook bij de reservering in onze webshop kun je zien welke momenten er zijn om banen/recreatief te zwemmen.


Doelgroepactiviteiten
Ook onze doelgroepactiviteiten staan weer vollop in het rooster. Voor al deze activiteiten geldt dat er online gereserveerd moet worden. ZwemKids, SpecialKids en de volwassen zwemles uitgezonderd.

Bij het baby- en peuterzwemmen is een maximum aantal van 12 personen toegestaan per tijdsblok. Dit zijn 12 volwassenen. Het is niet nodig om te reserveren voor je kind.


Regels zwembadbezoekers
Voor iedereen die naar het Twentebad wil komen of straks heeft gereserveerd, blijven natuurlijk de volgende regels gelden;

 • Blijf thuis bij klachten (ook bij milde klachten of bijv. een hoestje of loopneus).
 • Kom met de zwemkleding (onder de gewone kleding) aan.
 • Alleen mogelijk om te komen zwemmen via online reservering.
 • Het is niet toegestaan om dubbele tijdsloten te reserveren.
 • Kom alleen op de afgesproken tijd.
 • 5 minuten voor aanvang mag je naar binnen. Ben je te vroeg? Dan moet je buiten wachten.
 • Desinfecteer je handen bij binnenkomst.
 • Houdt 1,5m afstand van anderen.
 • Bij binnenkomst kun je je pasje of je E-Ticket scannen bij de poortjes.
 • Volg altijd de aanwijzingen van ons personeel op.
 • In onze hele accommodatie is het verplicht (vanaf 13+) een mondkapje te dragen. Deze geldt t/m de garderobe en mag natuurlijk af tijdens het sporten.
 • Douchen is weer mogelijk evenals het toiletgebruik.
 • Omkleden mag in de garderobe. Hier staat ontsmettingsmiddel zodat je zelf het hokje kunt desinfecteren.
 • Na het omkleden verlaat je de garderobe zo snel mogelijk, via de rode nooddeuren. Langs de buitenbadroute kun je dan het complex weer verlaten. (Klik hier voor de route)

Activeren abonnement
De meeste abonnementen staan op dit moment nog op “uit”. Omdat we nu veel meer mogen, is het mogelijk om je All-in of gezinsabonnement weer te laten activeren. Hiervoor kun je een mailtje sturen naar info@twentebad.nl met in het onderwerp ‘Activeren abonnement’. In je mail kun je aangeven dat je je abonnement weer wil laten activeren en op welke naam dit abonnement staat.


Buitenbad en ligweide
Het buitenbad en de ligweide blijven voorlopig nog gesloten voor recreatief gebruik. Dit is met de huidige beperkingen, voor ons, organisatorisch nog niet in goede banen te leiden.
Wel blijft het nog mogelijk om tijdens de openingstijden van het 50m sportbad, banen te blijven zwemmen (op reservering) in het ondiepe buitenbad.

Het buitenbad is niet langer verwarmd tot 25 graden. De buitentemperatuur en de zon zullen het water nu moeten opwarmen.


Bijlages:

- Stappenplan online reserveren
- Routes banenzwemmen