Twentebad heeft een ZwemApp & Webshop!

Lancering Twentebad ZwemApp & Webshop

 

Wij zijn trots u te mogen vertellen dat het Twentebad al enige tijd bezig is met de lancering van een ZwemApp. Er is uitvoerig gekeken naar onderwerpen die het meest van belang zijn waarna de app vervolgens uitvoerig is getest door een delegatie testpersonen.

 

We hopen nu een invulling aan de ZwemApp te hebben gegeven die voor zowel de zwemlesouder als de recreatieve zwemmer een meerwaarde is om te gebruiken. Is het niet voor het snel bekijken van de openingstijden of welke activiteiten er vanavond worden gegeven, dan wel voor het bekijken wat de voortgang van uw kind is of het online afmelden voor dat weekendje weg. Kortom, de nieuwe Twentebad ZwemApp biedt een tal van mogelijkheden. En het mooiste is, hij is inmiddels te downloaden in de AppStore!

 

Naast de Twentebad ZwemApp hebben we ook onze nieuwe webshop!

In onze webshop kunt u online entreetickets bestellen en in de toekomst ook abonnementen afsluiten/opzeggen, aanmelden/afmelden voor zwemlessen en allerlei andere zaken. We zijn hier naast wat we al kunnen aanbieden nog vol mee in ontwikkeling.

Om de webshop te bezoeken hebben we op onze homepage een extra knop “webshop” toegevoegd. Ook kun je na het downloaden van de ZwemApp via de button “leerling afmelden” in onze webshop komen. Het Twentebad blijft in beweging!

 

 

U kunt gebruik maken van onderstaande QR Code om de ZwemApp te downloaden.

Bij ‘zoek je app’  vult u in: Twentebad

 

   Apple                                  Android

 

iOS: https://itunes.apple.com/nl/app/sportcom/id1301211904?mt=8&uo=4

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.concapps.swiminapp

 

 

Om het u makkelijker te maken onze Twentebad ZwemApp te downloaden en te installeren kunt u hier klikken voor een handleiding. Hierin wordt stapsgewijs aangegeven hoe u zelf een wachtwoord aan kunt maken.

 

Wij wensen u heel veel plezier met het gebruik van onze Twentebad ZwemApp en natuurlijk onze webshop!