Nu ook AquaBalance op woensdagmiddag en AquaHIIT & Yoga en dans op woensdagavond

Het Twentebad heeft sinds begin november 2 nieuwe activiteiten geïntroduceert op de maandagavond.
Aangezien er zoveel belangstelling is voor deze activiteiten is er besloten om in het nieuwe jaar (vanaf woensdag 8 januari), ook uit te breiden op de woensdagmiddag en avond.
Er is gekozen voor een extra groep AquaHIIT en een extra groep Yoga en dans in de avond. Ook komt er in de middag een extra groep AquaBalance in.

Dit brengt natuurlijk wel weer een (kleine) roosterwijziging met zich mee. Kijk daarom even in het rooster voor de actuele lessen.

AquaBalance - Woensdag
Onze AquaBalance zal worden gegeven van 13.00 - 13.45 uur, in het instructiebad.
Wij brengen lichaam en geest met elkaar in balans d.m.v. oefeningen die een combinatie zijn van yoga, pilates & Tai-Chi. Onze lessen zijn voor jong & oud, maar ook geschikt voor mensen die bijvoorbeeld herstellende zijn van een blessure.

AquaHIIT - Woensdag
Onze activiteit AquaHIIT zal van 20.30 - 21.00 uur worden gegeven in het instructiebad.
AquaHIIT werkt grensverleggend! Met de High Intensity Interval Training ga je in 30 minuten tijd een intensieve workout tegemoet. Cardiotraining en krachttraining worden gecombineerd tot een "explosieve" training in intervalvormen.

Yoga en dans - Woensdag
Yoga en dans zal worden gegeven van 20.00 - 21.30 uur in het droge gedeelte van de horeca.
Deze activiteit zorgt ervoor dat u de juiste balans vindt. Het verbindt het mooie van 2 werelden: het rustgevende van yoga en het expressieve actieve van dans en muziek. U verbetert uw conditie door de intensieve oefeningen in de les waardoor u op den duur meer rust in uw hoofd en lichaam zult ervaren.

Huidige aanbod is gewijzigd
Met de komst van AquaHIIT moet helaas de Aquarobicgroep van 20.15 - 21.00 uur wijken.
Voor de yoga en dans en de AquaBalance hoeft er geen andere groep te worden opgeofferd.

Wij hopen door de komst van deze 3 extra doelgroepactiviteiten nog meer tegemoet te kunnen komen aan de wensen van onze klanten.


Heb je interesse en nog geen all-in abonnement? Vraag dan gerust een proefles aan, en doe een keertje mee!
Kijk voor meer informatie onder het kopje 'activiteiten'.