Onze laatste en grootste renovatie van start!

Het Twentebad is begonnen met de laatste & grootste verbouwing aan het bestaande pand.
Na het renoveren van ons grote recreatiebad en het plaatsen van een permanente overkapping over het 50m buitenbad (50m Sportbad) zijn we nu dan eindelijk toe aan de laatste, maar ook meest ingrijpende fase van ons totale renovatieproject.

Route naar de horeca is veranderd & tribune onbereikbaar!

Inmiddels is er gestart met de voorbereidingen voor de uitbouw op het huidige fietspad en de aanbouw van de nieuwe entree. Door omstandigheden zijn we hier een week eerder mee begonnen dan gepland. Hierdoor is de horeca & de tribune niet meer bereikbaar via de normale route.
De horeca is te bereiken via de ligweide. Hiervoor hebben wij nieuwe bewegwijzering geplaatst, door deze te volgen komt u vanzelf in onze horeca.

De tribune zal t/m de zomervakantie buiten gebruik blijven. Hoe gaat het nu verder?

Doordat de tribune niet meer bereikbaar is, is het voor ouders niet mogelijk om in het doelgroepenbad zelf naar de zwemles te kijken.

- In de horeca komen schermen te hangen zodat u alsnog de zwemles van uw kind kunt bekijken (gepland 08/02/'19).
Op de schermen zijn live alle activiteiten tijdens de zwemlessen te volgen van uw kind dat zwemt in zowel het ondiepe als het diepe bad.

- Tijdens de kijklessen EN het diplomazwemmen kunt u in het doelgroepenbad, langs de kant op de bankjes plaatsnemen om naar uw kind te kijken.

Mocht u vragen hebben over de voortgang, raadpleeg dan de ZwemApp of de coördinat(o)r(ice).
Wanneer u gaat oefenen in het Twentebad is er altijd toezichthoudend personeel aanwezig dat u uitleg kan geven of kan helpen bij het aanleren van oefeneningen. Vraag er gerust naar!

Wij snappen dat een renovatie veel overlast kan geven en zullen dit natuurlijk zoveel mogelijk proberen te beperken. We willen u daarom op deze manier blijven informeren, zodat u weet wat u kunt verwachten als u bij ons op bezoek komt.
Mocht u zelf vragen hebben, stel ze gerust aan een van onze medewerkers.

De laatste fase van de verbouwing zal waarschijnlijk aan het eind van 2019/begin 2020 klaar zijn.

Onze excuses voor het ongemak en wij hopen op uw begrip.

- Het duurt even, maar dan hebben we ook wat! -