Onze laatste en grootste renovatie van start!

Het Twentebad is inmiddels alweer een hele periode onderweg met de laatste & grootste verbouwing aan het bestaande pand.
Na het renoveren van ons grote recreatiebad en het plaatsen van een permanente overkapping over het 50m buitenbad (50m Sportbad) zijn we nu bezig met de meest ingrijpende fase van ons totale renovatieproject, de nieuwe entree.

Garderobes buiten gebruik

Vlak voor de zomervakantie is er begonnen met de werkzaamheden aan de garderobe. Op het troittoir in het buitenbad is een grote witte tent opgebouwd, waar een aantal van onze "oude" kleedhokjes terug zijn geplaatst. Deze kunnen tot woensdag 18 september, tijdelijk worden gebruikt door onze recreanten om zich om te kunnen kleden. Daarna kunnen onze recreatieve zwemmers zich omkleden in het 50m sportbad. In het sportbad beschikken we over 6 grote kleedruimtes, waarvan er 4 kleedruimtes zijn met daarin een 1-persoonshokje. Ook is er een ruime invalidenruimte waar gebruik van gemaakt kan worden.

De zwemleskinderen en ZwemKids kunnen zich in het recreatiebad omkleden, op het achterterras bij Bambino Beach.
Voor een uitgebreide uitleg en routing lees onze laatste berichtgeven onder de kop nieuws.

Het is even behelpen deze periode maar we hopen de nieuwe garderobe over ongeveer 3 weken in gebruik te kunnen nemen.

De tribune zal zeker tot oktober/november buiten gebruik blijven. Hoe gaat het nu verder?

Doordat de tribune al een hele periode niet meer bereikbaar is, is het voor ouders niet mogelijk om in het doelgroepenbad zelf naar de zwemles te kijken.

- In de horeca hangen TV-schermen zodat u alsnog de zwemles van uw kind kunt bekijken.
Op de schermen zijn live alle activiteiten tijdens de zwemlessen te volgen van uw kind dat zwemt in zowel het ondiepe als het diepe bad.

- Tijdens de kijklessen kunt u in het doelgroepenbad langs de kant op de bankjes plaatsnemen, om naar uw kind te kijken.

- Het diplomazwemmen wordt gedurende de verbouwing gehouden in het 50m sportbad.

Mocht u vragen hebben over de voortgang, raadpleeg dan de ZwemApp of de coördinat(o)r(ice).
Wanneer u gaat oefenen in het Twentebad is er altijd toezichthoudend personeel aanwezig dat u uitleg kan geven of kan helpen bij het aanleren van oefeneningen. Vraag er gerust naar!

Wij snappen dat een renovatie veel overlast kan geven en zullen dit natuurlijk zoveel mogelijk proberen te beperken. We willen u daarom op deze manier blijven informeren, zodat u weet wat u kunt verwachten als u bij ons op bezoek komt.
Mocht u zelf vragen hebben, stel ze gerust aan een van onze medewerkers.

De laatste fase van de verbouwing zal waarschijnlijk aan het eind van 2019/begin 2020 klaar zijn.

Onze excuses voor het ongemak en wij hopen op uw begrip.

- Het duurt even, maar dan hebben we ook wat! -