Onze nieuwe entree is geopend!

Het voorplein is klaar en de "tijdelijke" nieuwe route is uitgezet.

Onze receptie is verplaatst van de oude naar de nieuwe voorhal. Dit betekent dat vanaf nu ook onze bezoekers van de nieuwe entree gebruik moeten maken. Het is niet meer mogelijk om via de "oude" receptie naar binnen te gaan.

Vanuit de nieuwe voorhal zullen we de (tijdelijke) routing aangeven d.m.v. bewegwijzering. Ook proberen we zoveel mogelijk d.m.v (extra) personeel alle badgasten te ontvangen en te verwijzen naar de juiste kleedruimtes. Bij hen kunt u terecht voor eventuele vragen en/of opmerkingen.

Fietsen stallen
Voor mensen die op de fiets naar het Twentebad komen, kunnen deze voorlopig stallen op de grote parkeerplaats, waar ruimte vrij is gemaakt om deze te kunnen plaatsen. Deze zit vrijwel tegenover de (nieuwe) ingang van het pand. Het is dus NIET toegestaan deze te "parkeren" op het nieuwe voorplein. Hierbij geldt uiteraard een uitzondering voor scootmobiels.

Route recreatief zwemmen binnenbad en 50m sportbad
Helaas is het nog niet mogelijk om via de uiteindelijke route over "de boulevard" naar de garderobe te lopen. Dit heeft temaken met de renovatie van de toiletten, douches en badmeesterspost tussen het instructiebad en de garderobe in.

Voor de route naar de garderobe en het binnenbad gaat u na binnenkomst in de nieuwe voorhal, gelijk rechtsaf. Dan loopt u tegen de draaihekjes/poortjes aan. Hier kunt u met uw pasje/toegangskaartje doorheen. Vervolgens wordt u buitenom, langs het bad d.m.v. de bewegwijzering naar de garderobe van het binnenbad of het 50m sportbad geleid.

Route omkleden zwemleskinderen

Zaterdag
De kinderen gaan met hun ouder(s)/verzorger(s) via de nieuwe entree naar binnen, vervolgens door het poortje (aan de kant van de horeca) weer naar buiten. Door de bewegwijzering te volgen worden ze langs het buitenbad naar de garderobe geleidt.
De kinderen worden bij de blauwe tussendeur (naar de douche) opgehaald en na de les weer teruggebracht door de coördinator/zwemonderwijzer.

Maandag/dinsdag/woensdag/donderdag/vrijdag/zondag
De kinderen gaan met hun ouder(s)/verzorger(s) via de nieuwe entree naar binnen, daarna gaan de kinderen die les hebben in het ondiepe (bad 1,2,3) linksaf, langs de receptie naar één van de 2 grote kleedruimtes.
De kinderen die les hebben in het diepe gaan na binnenkomst rechtsaf (achter de wand langs met het scherm), langs de receptie. Deze kunnen aan het einde van de gang gebruik maken van één van de 2 kleedruimtes.

De ouder(s)/verzorgers(s) worden verzocht met hun kind(eren), na omkleden in de kleedkamers te wachten. De kinderen zullen worden opgehaald en ook weer worden teruggebracht door de coördinator/zwemonderwijzer!!

Tribune
Het is eindelijk weer mogelijk om de diepe groepen vanaf de tribune te volgen.
De tribune is nog niet helemaal klaar en ook daar zal er op termijn nog van alles gebeuren, maar hij is in ieder geval weer beschikbaar tijdens de zwemlessen.

Scholen voor SWIM en verenigingen
De groepen die komen voor de SWIM lessen van Hengelo Sport kunnen een korte periode nog gebruik maken van het "oude" voorplein en kunnen zoals ze altijd al deden, via het witte hek langs het buitenbad naar het 50m sportbad lopen.
Dit geldt ook voor de verenigingen (WSTwente, KNZB, etc.) die in het 50m sportbad moeten zijn.

Wees een beetje lief voor onze medewerkers, ze hebben flink wat te verduren!
Voor het personeel is het ook allemaal nieuw. Samen proberen we alles in zo goed mogelijke banen te leiden en de beste manier te vinden om het voor iedereen goed te laten verlopen.
Wij hopen dan ook op uw begrip tijdens deze fase van de renovatie. We gaan langzaam aan stapjes vooruit en komt er weer zicht op betere omstandigheden. Toch zullen we zo af en toe nog wat overlast kunnen ervaren door uitvoerende werkzaamheden. Daarvoor vragen wij dan ook uw begrip. Wij doen allemaal ons uiterste best!