De laatste nieuwtjes** Nieuwsbrief - 25 augustus 2022 **Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nog een paar dagen en dan zit de zomervakantie er weer op! Gelukkig kunnen we nog wel heerlijk genieten van de zomerse temperaturen.


Vanaf aankomende maandag 29 augustus gaan ook wij weer

met alle zwemlessen en activiteiten van start.


Wijzigingen personeel
In de zomervakantie hebben er bij ons een aantal wijzigingen plaatsgevonden. Zo zijn er collega’s terug van weggeweest (wegens ziekte), hebben we er 2 nieuwe collega’s bij, maar gaan er ook collega’s (binnenkort) weer uit, door de invulling van een nieuwe functie of omdat deze met zwangerschapsverlof gaat. Kortom, het blijft een dolle boel wat organiseren betreft!

Om toch een zo goed mogelijke inkijk te geven in hoe we maandag weer van start gaan, vind je in de bijlage een overzicht met daarin; welke lesgever, op welke dag, in welk bad aanwezig is.
Het kan zijn dat je zoon/dochter vanaf aankomende week van start gaat met een andere zwemonderwijzer. Voor sommige kinderen is het fijn hier alvast op voorbereid te zijn.


Coördinatoren en communicatie
Op de zondag draaien we al geruime tijd een pilot, om te kijken hoe het gaat als we de coördinator op een andere manier inzetten dan dat we nu bij de overige groepen doen. Dit betekent dat er op de zondag fysiek geen coördinator meer aanwezig is tijdens de zwemlessen en dat er daarom rechtstreeks contact is tussen de ouder(s) en de zwemonderwijzer van het kind (indien nodig).

In de afgelopen maanden zijn er achter de schermen al veel concrete punten, ideeën en doelen op papier gezet om dit concept goed uit te werken. We gaan nu dan ook weer een stapje verder…

Naast de zondag, zal er nu ook op de dinsdag en de vrijdag (en af en toe op de overige dagen) fysiek zonder coördinator worden gewerkt, tijdens de zwemlessen.
We zullen vanaf nu dan ook verder gaan met 2 coördinatoren; Esther en Erik.
Wij willen juf Temby en meneer Martin van harte bedanken voor hun inzet tijdens het coördineren, van de aflopen maanden. Zij hebben bij het vertrek van Karin (voormalig coördinator) deze uren willen opvangen.


Verloop contact coördinator
Mocht je vragen, opmerkingen of overige zaken hebben, over je zoon/dochter die je met de coördinator of zwemonderwijzer wil bespreken, dan kun je vanaf nu mailen naar zwemles@twentebad.nl
Alle mailtjes die op dit emailadres binnenkomen zullen zo spoedig mogelijk worden beantwoord.

Het werkt voor ons het makkelijkst, maar vooral het snelst, om in de mail aan te geven:

  • Voor- & achternaam van je kind
  • Dag & tijdstip waarop je kind zwemt
  • In welk bad je kind zwemt
  • Naam van de zwemonderwijzer

Houd er rekening mee dat de zwemonderwijzer tussen de lessen door en bij het ophalen van de kinderen uit de kleedkamer(s), geen tijd heeft om vragen e.d. te beantwoorden.
Natuurlijk kunnen zeer urgente mededelingen gewoon op dat moment worden doorgegeven.


Kledingeisen – gekleed zwemmen
Bij de overgang van bad 3 (ondiep) naar bad 4 (diep) krijgen de kinderen van ons een Shorty (wetsuit) cadeau, die ze aan hebben tijdens het zwemmen in het diepe.
Naast deze shorty moet ook (iedere les) met kleding gezwommen worden. Deze kleding trekken ze aan over hun shorty. Zo kunnen ze na het gedeelte gekleed zwemmen deze weer uitdoen en verder zwemmen in hun shorty (met daaronder de badkleding).

Wat moet mijn kind nu aan?
Bad 4:  Badkleding | Shorty | Korte broek | T-shirt | Waterschoenen
Bad 5:  Badkleding | Shorty | Lange broek | Shirt met lange mouwen | Waterschoenen
Bad 6:  Badkleding | Shorty | Lange broek | Shirt met lange mouwen | WaterschoenenWij hopen je met het bovenstaande een goed beeld te hebben kunnen geven, hoe wij vanaf aanstaande maandag weer zullen starten met onze zwemlessen.
Heb je hier nog vragen of opmerkingen over? Wij horen het graag via zwemles@twentebad.nl
Met vriendelijke groet,


Team Twentebad

 


Bijlage:

Weekoverzicht - Zwemonderwijzer op welk bad


____________________________________________________________________

 

 

Vorige nieuwsbrieven

Nieuwsbrief - Meivakantie 2022 
Nieuwsbrief - 6 april kleedkamerindelingOverige bijlages

Kleedkamerindeling - Maandag
Kleedkamerindeling - Dinsdag
Kleedkamerindeling - Woensdag
Kleedkamerindeling - Donderdag
Kleedkamerindeling - Vrijdag

Kleedkamerindeling - Zaterdag
Kleedkamerindeling - Zondag 

Kleedkamerindeling - ZwemKids"Houd onze website goed in de gaten op eventuele wijzigingen"