De laatste nieuwtjes

** donderdag 4 november **

Beste zwemlesouders en verzorgers,

Het is niet anders. De tweede kamer maakt geen uitzondering voor zwembaden of zwemlessen.
Lees het nieuwsbericht hier onderaan maar.

Vanaf zaterdag 6 november mag je vanaf 18 jaar het Twentebad niet meer in zonder coronatoegangsbewijs (+ geldig ID). Ook niet alleen in de kleedkamer.
We hopen, omdat zwemles belangrijk is voor de veiligheid van kinderen, dat ouders geen kinderen thuishouden.

Deze maatregelen zouden zomaar maanden kunnen duren.
We hopen van niet, maar we hebben geen idee. Dan zouden kinderen maandenlang geen zwemles hebben.

Kan je kind zich niet alleen omkleden en wil je je ook niet gratis laten testen op een testlocatie? Dan mag iemand onder de 18 wel mee (met legitimatie) of misschien kan je kind mee met een andere ouder die wel gevaccineerd of getest is.

Wij begrijpen dat dit voor sommige ouders erg heftig is.
We hopen wel dat iedereen snapt dat wij absoluut geen keuze hebben. Wij moeten ons aan de regels houden, anders moeten we dicht en daar wordt ook niemand beter van.

Ook kan het zijn dat we op een aantal dagen de route richting de garderobe zullen aanpassen. Dit zal ter plekke duidelijk worden vermeld/aangegeven door het personeel. Je hoeft dan ook niet meer buitenom naar de garderobe. 

We hopen op jullie begrip. De medewerkers van het Twentebad kunnen hier in ieder geval niets aan doen #doeslief


Recreatief & banenzwemmen
Vanaf aanstaande zaterdag moet iedereen vanaf 18 jaar die komt zwemmen, die de horeca in wil of die naar wedstrijden wil kijken een coronatoegangsbewijs EN geldige id (id-kaart, paspoort of rijbewijs) meenemen.
Ben je geen 18, maar wel bijna? Neem dan vanaf 14 jaar een geldige legitimatie mee.

Om rijen te voorkomen vragen we iedereen als je binnenkomt in de ene hand je coronabewijs te houden en in de andere hand je id bewijs. Dan krijgen we geen lange rijen.

Let op: Vergeet je id bewijs niet. Dit is nodig samen met je coronatoegangsbewijs. Anders mogen we je niet naar binnen laten.

 


"Houd onze website goed in de gaten op eventuele wijzigingen"