Kijken bij de zwemlessen

De meeste ouders/verzorgers vinden het leuk hun kind te zien oefenen. Daarnaast vinden de meeste kinderen het leuk te kunnen laten zien wat ze al kunnen. Dus waarom zou je niet alle zwemlessen toegankelijk maken voor publiek?

De reden waarom we dit hier niet doen is omdat kinderen hierdoor teveel afgeleid raken en daardoor veel langer over de zwemlessen zouden doen.

Het is voor ouders/verzorgers wel mogelijk om hun kind iedere les te zien. In onze (zwembad)ruimtes hangen camera's. Deze beelden worden tijdens de zwemles live uitgezonden op de televisieschermen, die hangen in onze horeca. Ook is het voor ouders waarvan de kinderen in het diepe (alleen 25 wedstrijdbad) zwemmen, iedere les mogelijk om op de tribune plaats te nemen. Bij het plaatsnemen op onze tribune gaat u welk akkoord met onze geldende regels.

Spelregels Tribune wedstrijdbad

  • Iedere bemoeienis in de vorm van commentaar, aanmoediging, constant zwaaien, applaudisseren etc. tijdens de zwemles richting kind en/of zwemonderwijzer is NIET toegestaan.
  • Mobiele telefoons moeten UIT (ook niet zelf bellen).
  • De toegang tot de tribune is alleen via de horeca ingang.
  • Storende geluiden vanaf de tribune (luid spelende of huilende kinderen, onderling gepraat toeschouwers etc.) moeten tot een minimum beperkt blijven.
  • Zoals overal in de accommodatie is roken niet toegestaan.
  • De zwemlescoördinatoren kunnen op ieder moment personen verzoeken de tribune te verlaten als hier aanleiding toe is. De coördinator beslist dit en door plaats te nemen op de tribune verklaart u zich hiermee akkoord.


Kijklessen


Omdat het voor ouders/verzorgers met kinderen in de ondiepe groepen niet mogelijk is om iedere les aan de rand van het bad te kijken, maar alleen via de televisie, hebben wij 4x per jaar kijklessen.

Kijklessen zijn voor de ondiepe groepen in het instructiebad of op de beweegbare bodem.
U mag de laatste 30 minuten kijken (ook bij de Turbolessen). De eerste 20 zijn om de lessen rustig op gang te brengen.


Data kijklessen

Zodra er kijklessen gepland zijn, zullen wij ouders/verzorgers hier per mail over berichten.