Gezinsjaarabonnement Recreatie

Het gehele jaar door onbeperkt zwemmen voor het hele gezin en gratis deelname aan het Baby/peuterzwemmen voor maar 20 euro per maand.

Voorwaarden en informatie

 1. De leden van het gezin hebben onbeperkt toegang tot recreatief zwemmen en banenzwemmen tijdens onze openingstijden.
 2. Dit abonnement is alleen voor gezinnen met minimaal 1 kind onder de 17 jaar gedurende de looptijd van het abonnement.
 3. Het abonnement loopt alleen per volledig jaar en gaat in op de dag van aanmelding. Vanaf dit moment worden er kosten berekend.
 4. Elk kind van 17 jaar en ouder, kost  5 euro per maand extra.
 5. Staat je kind op de wachtlijst voor de zwemles of zit je kind op de zwemles? Dan krijg je 50% korting* op het gezinsabonnement. Kies dan in de webshop voor het Zwemles/gezinsabonnement.
 6. Het gezinsabonnement moet online, via onze webshop worden afgesloten. Heb je hier hulp bij nodig? Stuur dan een mail naar info@twentebad.nl . Wij helpen je graag!
 7. Het abonnement moet geactiveerd worden bij de receptie. Hierbij moet een paspoort of ID-kaart worden meegenomen. Op aanvraag moet deze altijd getoond kunnen worden.
 8. Het is verplicht om een duidelijke foto in het account te zetten. Als de receptiemedewerker vindt dat de foto niet duidelijk genoeg is, dan hebben wij het recht om een nieuwe foto te maken.
 9. Met alle gezinsleden boven de 17 jaar deelnemen aan (bijna) alle activiteiten? Kies dan voor het All-in gezinsabonnement op onze webshop.
 10. Wil je een gezinsabonnement aanvragen via het Sport & Cultuurfonds? Kies dan voor het Gezinsabonnement via Sport&Cultuurfonds op onze webshop. Je ontvangt na het afsluiten een bevestiging die je door kan sturen naar de gemeente. Het abonnement gaat pas in als de vergoeding bij ons binnen is.
 11. Wil 1 gezinslid deelnemen aan (bijna) alle activiteiten? Stuur dan, na het afsluiten van een regulier gezinsabonnement, even een mailtje naar info@twentebad.nl .
 12. Betaling gaat via maandelijkse automatische incasso. Wil je het bedrag ineens betalen? Stuur dan na het afsluiten van het abonnement op onze webshop,  een mail naar info@twentebad.nl
 13. Na het afsluiten op onze webshop, ontvang je automatisch een bestand met een e-ticket voor elk gezinslid. Met deze tickets, kun je door de poortjes.  Wil je liever (ook) een polsbandje? De kosten hiervoor zijn  € 7,50 voor het eerste bandje en € 2,50 voor de volgende bandjes. Je kunt deze aanschaffen bij de receptie. Als je het polsbandje kwijt raakt, kun je voor € 2,50 een nieuw aanschaffen.
 14. De e-tickets/bandjes zijn persoonsgebonden. Bij constatering van misbruik wordt het bandje ingenomen en het lidmaatschap stopgezet. Door het aangaan van de verbintenis ga je akkoord dat wij bij constatering van misbruik het lidmaatschap stopzetten en een boete incasseren van 50 euro. Eventueel doen wij aangifte van diefstal.
 15. De gezinsleden moeten op 1 adres ingeschreven staan. (Afwijkende gezinssamenstellingen gaan op aanvraag.)
 16. Als wij 2 maanden achter elkaar het bedrag niet kunnen incasseren, dan wordt de betaling over gezet op factuur. Dit betekent dat je het bedrag dan zelf maandelijks over moet maken. Wij brengen dan maandelijks € 2,50 administratiekosten in rekening.
 17. Het abonnement blokkeert bij niet of te laat betalen. Ook als het gezinsabonnement is vooruitbetaald en de achterstand gaat over zwemlessen.
 18. Vragen over betalingen/storneringen/nota’s enz.? Stuur dan een mail naar info@twentebad.nl
 19. Het abonnement loopt automatisch door na 1 jaar. Je kunt vervolgens opzeggen met 1 maand opzegtermijn. Opzeggen gaan alleen per mail, via info@twentebad.nl

*Extra voorwaarden zwemleskorting van 50%

 • De korting van 50% stopt als het kind van zwemles gaat. Het abonnement loopt wel minimaal 1 jaar.                 
 • Als je kiest voor de korting als je kind nog op de wachtlijst staat en om één of andere reden gaat je kind niet bij ons op zwemles of er wordt niet minimaal het vleugelvrij bandje gehaald, dan ga je akkoord met een incasso met terugwerkende kracht zonder de 50% korting.
 • Je kind op de wachtlijst moet minimaal 3 jaar oud zijn voor de korting.

Klik hier voor alle actuele tarieven.

Klik hier om direct een gezinsabonnement af te sluiten via onze webshop. Hulp nodig? Mail naar info@twentebad.nl . Wij helpen je graag.