Aquasporten

AquaHIIT, Aquarobic, Aquajogging, Aquaspinning en Aquasamba

Veel keuze.
Net als in de sportschool is er veel verschil tussen de verschillende lessen. Van vrij rustig tot zeer intensief, maar altijd op muziek en gegeven door enthousiaste instructeurs en instructrices.

Het grote verschil met de sportschool komt door het water.
Water heeft unieke eigenschappen. De belasting op de gewrichten is veel minder dan op het land. En door de weerstand van water is bewegen intensiever. Er is dus minder tijd nodig om trainingseffect te krijgen. Daarnaast zijn blessures vrijwel uitgesloten. Niet voor niets is sporten in water de gezondste manier van sporten.

  • Aquajogging wordt gegeven in diep water. De oefeningen worden gedaan met een speciale drijfgordel om. De overige activiteiten worden in ondiep water gegeven.

  • Aquaspinning is vergelijkbaar met de "gewone" spinning in de sportschool, maar nu met de extra weerstand van het water. De training is hierdoor completer en effectiever.
    Hierbij is het wel verstandig waterschoenen te dragen.

  • Aquarobic wordt gegeven in ondiep water en is erg goed voor spieren en conditie. De aerobic wordt gegeven op up-tempo muziek waardoor de intensiteit redelijk snel hoog komt te liggen. Wij sluiten deze les af met een rustige en ontspannende cooling down.

  • Aquasamba is dansend en swingend werken aan je conditie, lichaam en geest.

  • AquaHIIT werkt grensverleggend! Met deze High Intensity Interval Training ga je in 30 minuten een intensieve workout tegemoet. Cardiotraining en krachttraining worden gecombineerd tot een "explosieve" training in intervalvormen.


Lesdagen en lestijden

Aquajogging 25m wedstrijdbad Maandag 10.00u - 10.30u 10.45u - 11.15u
    Woensdag 09.45u - 10.15u | 10.15u - 10.45u
    Donderdag 20.00u - 20.30u
    Vrijdag 10.30u - 11.00u
       
AquaSpinning Instructiebad  Dinsdag 18.45u - 19.15u
       
Aquarobic Instructiebad Maandag 18.15u - 19.00u | 19.15u - 20.00u 
    Dinsdag 19.30u - 20.15u
    Woensdag 19.30u - 20.15u
  Recreatiebad Dinsdag 18.15u - 19.00u
       
AquaSamba Instructiebad  Woensdag 18.30u - 19.15u
       
AquaHIIT  Instructiebad Maandag  20.00u - 20.30u 
    Woensdag 20.30u - 21.00u


All-in lidmaatschap

Om te kunnen deelnemen aan één van bovenstaande activiteiten is een All-in lidmaatschap vereist. Voor deze activiteiten hebben wij geen losse kaartverkoop.  


Online inschrijven voor de les
LET OP! Voor de lessen moet online worden ingeschreven. Dit geldt voor de aquaHIIT, aquaSpinning, Aquarobic, AquaSamba en AquaBalance.
Dit is naast onze administratieve registraties ook om te voorkomen dat de groepen overvol raken, waardoor er niet voldoende ruimte overblijft om prettig te kunnen sporten.
Mocht u problemen ondervinden met het online inschrijven, mail dan naar info@twentebad.nl. Er zit een team voor u klaar die u zo spoedig mogelijk op weg zal helpen.


Vakanties en feestdagen
Ga naar het rooster voor de data tijdens vakanties en feestdagen.

Aquasporten

Bekijk ook eens...

Lidmaatschap

All-in lidmaatschap

Er zijn veel mogelijkheden met het all-in lidmaatschap.

Bootcamp

Bootcamp

Bootcamp is conditie, kracht, souplesse en explosiviteit opbouwen in de buitenlucht.

AquaBalance

AquaBalance

Door oefeningen die bestaan uit een combinatie van yoga, pilates en tai-chi, brengen we lichaam en geest met elkaar in balans.