Het laatste zwemlesnieuws

 

- Maandag 17 april 2023 -

 

Beste ouder(s)/verzorger(s),

De meivakantie is in aantocht.
Dit brengt voor het Twentebad weer een aantal aanpassingen met zich mee. Hierover willen we je graag informeren.

Kleedkamerindeling
Bad 1 | 2 | 3  ondiep (Instructiebad) – Ma 24 april t/m zo 7 mei
Op maandag en dinsdag geldt voor de kinderen die in het ondiepe zwemmen, inclusief de Turbo, dat ze zich moeten omkleden in de kleedkamers in de zwemlesgang. Deze vind je direct links naast de receptie, je hoeft dus niet door de poortjes. Voor zwemles Op Maat en de ondiepe zwemlessen van woensdag tot en met zondag, verandert er niets.

Bad 4 | 5 | 6 diep (50m Sportbad) – Ma 24 april t/m zo 7 mei
In de meivakantie zijn wij de hele week recreatief geopend. Daarom zullen alle diepe lesgroepen van maandag en dinsdag, zwemles krijgen in het 50m Sportbad. Voor de diepe lesgroepen van 17.15u - 18.00u en alle diepe lesgroepen op zaterdag en zondag verandert er niets.


Omdat wij bij het buitenbad druk aan het verbouwen zijn, is de looproute naar het 50m Sportbad deze week gewijzigd. Tijdens de vakantie is het niet mogelijk om gebruik te maken van de binnen-route (via de grote garderobe).
Daarom gaan wij deze week via de grote zwarte poort, tegenover het zebrapad (vanaf de parkeerplaats gezien aan de linkerkant) naar het 50m Sportbad. De ingang is herkenbaar aan de beachvlag van Hengelo Sport.
Het hele buitenbad is afgezet met hekken. Hierdoor is het voor iedereen veilig om bij het 50m Sportbad te komen. Na de zwemles kun je via dezelfde route weer teruglopen naar de parkeerplaats.

ZwemKids & SpecialKids
De Zwemkids en de SpecialKids gaan in de meivakantie niet door.

Baby- en peuterzwemmen
Tijdens de meivakantie is er van maandag t/m vrijdag, baby- en peuterzwemmen van 9.30u - 10.30u.
Kom gezellig spetteren met je kleintje in ons warme instructiebad!

Familiezwemmen
Op zaterdag 29 april is er naast dat we die dag ruim geopend zijn voor recreatief zwemmen, ook in de avond geopend met het familiezwemmen van 17.00u – 19.30u.
Die avond zijn er alleen gezinnen en/of ouder(s) met kinderen in de basisschoolleeftijd welkom om te oefenen voor de zwemles of gewoon nog even lekker samen een duik te nemen. Zien we jullie dan?

Koningsdag gesloten | Bevrijdingsdag geopend
Donderdag 27 april is het koningsdag. Die dag zijn wij gesloten. Alle zwemlessen en activiteiten van die dag komen te vervallen.
Op vrijdag 5 mei is het bevrijdingsdag. Deze dag zijn wij geopend volgens rooster. De activiteiten en zwemlessen gaan die dag gewoon door.


Wij wensen jullie alvast een hele fijne meivakantie.
Mocht je vragen hebben over het bovenstaande, mail dan naar zwemles@twentebad.nl


Met vriendelijke groet,Team Twentebad

____________________________________________________________________

 

 

Vorige nieuwsbrieven

Nieuwsbrief - Voorjaarsvakantie 2023
Nieuwsbrief - Kerstvakantie 2022
"Houd onze website goed in de gaten op eventuele wijzigingen"