Het laatste zwemlesnieuws

 

- Maandag 16 oktober 2023 -

 

Beste ouder(s)/verzorger(s),

De herfstvakantie is in aantocht. Dit brengt voor het Twentebad weer een aantal aanpassingen met zich mee. Hierover willen we je graag informeren.


Kleedkamerindeling
Bad 1 | 2 | 3 (Instructiebad) – Ma 23 oktober t/m vr 27 oktober
Op maandag, dinsdag en donderdag geldt voor de kinderen die in het ondiepe zwemmen, inclusief de Turbo, dat ze zich moeten omkleden in de kleedkamers in de zwemlesgang. Deze vind je links naast de receptie. Het is niet mogelijk je om te kleden in de grote garderobe. Voor alle lesgroepen van 17.15u – 18.00u en voor alle lesgroepen op de woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag blijft alles ongewijzigd.

Bad 4 | 5 | 6 (50m Sportbad) – Ma 23 oktober t/m vr 27 oktober
In de herfstvakantie zijn wij de hele week recreatief geopend. Daarom zullen alle diepe lesgroepen van maandag en dinsdag zwemles krijgen in het 50m Sportbad. Voor de lesgroepen van 17.15u - 18.00u  en voor alle lesgroepen op de woensdag t/m zondag blijft alles ongewijzigd.

ZwemKids & SpecialKids
De Zwemkids en de SpecialKids gaan in de herfstvakantie niet door.

Baby- en peuterzwemmen
Tijdens de herfstvakantie is er van dinsdag t/m vrijdag, baby- en peuterzwemmen van 9.00u - 10.00u. Kom gezellig spetteren met je kleintje in ons warme instructiebad! Op maandag is er in de herfstvakantie geen baby- & peuterzwemmen.

Familiezwemmen
Op zaterdag 28 oktober zijn wij na het recreatief zwemmen in de middag, ook in de avond geopend met het familiezwemmen van 17.00u – 19.30u.
Die avond zijn er alleen gezinnen en/of ouder(s) met kinderen in de basisschoolleeftijd welkom om te oefenen voor de zwemles of gewoon nog even lekker samen een duik te nemen.
Zien we jullie dan?


Wij wensen jullie alvast een hele fijne herfstvakantie.
Mocht je vragen hebben over het bovenstaande, mail dan naar zwemles@twentebad.nl


Met vriendelijke groet,
Team Twentebad

____________________________________________________________________

 

 

Vorige nieuwsbrieven

Nieuwsbrief - Meivakantie 2023
Nieuwsbrief - Voorjaarsvakantie 2023
Nieuwsbrief - Kerstvakantie 2022
"Houd onze website goed in de gaten op eventuele wijzigingen"