Twentebad Online

Beste zwemmer/sporter,


Het Twentebad is de afgelopen jaren flink gegroeid als het gaat om de digitale wereld. Zo is er naast de website een zwemapp ontstaan met veel mogelijkheden en er is een webshop bijgekomen. Dit alles samen, noemen we 'Twentebad Online'.

 

De Twentebad ZwemApp

In de zwemapp is vrijwel alle informatie te vinden die ook op onze website wordt getoond. Het is makkelijk om op je mobiele telefoon de openingstijden en het activiteitenrooster te bekijken. Ook een kalender met bijzondere vakantie- en feestdagen zijn hier te vinden, evenals alle activiteiten die het Twentebad aanbiedt en wat dit voor activiteiten zijn.
Maar vooral voor de zwemles is het een meerwaarde, omdat ouders de scores (voortgang) van hun kinderen makkelijk kunnen volgen en ze hun zoon/dochter direct via de zwemapp kunnen afmelden voor de zwemles bij ziekte en vakantie o.i.d.

 

De webshop

Ook de mogelijkheden binnen onze webshop groeien met de dag.

In onze webshop kun je online kaartjes (E-Tickets) kopen, verschillende abonnementen afsluiten, je kunt je activiteiten reserveren waar je aan wilt deelnemen en sinds kort kun je ook je polsbandje opwaarderen met een bedrag, zodat je geen contact geld of een pinpas meer bij je hoeft te hebben tijdens het zwemmen.

Kortom, een legio aan mogelijkheden en dit worden er in de toekomst alleen maar meer...

 

Handleidingen en downloads

Omdat we ons goed voor kunnen stellen dat alle digitale mogelijkheden niet voor iedereen even makkelijk zijn, hebben we hieronder zoveel mogelijk handleidingen en downloads geplaatst, om je op weg te helpen.
We hopen dat als je vastloopt, we je via het stappenplan verder kunnen helpen. Mocht je er helemaal niet uit komen, mail dan naar info@twentebad.nl.
We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om samen tot een oplossing te komen.

 

Handleidingen - ZwemApp 
Handleiding - Installatie Twentebad ZwemApp & inloggen op de webshop
Download - Twentebad ZwemApp (Android)
Download - Twentebad ZwemApp (Apple)

 

Handleidingen - Webshop

Handleiding - Online reserveren voor een activiteit

Handleiding - Je online gereserveerde activiteit annuleren of verplaatsen

 

Handleiding - Opwaarderen E-Wallet

Handleiding - Saldo bekijken E-Wallet

Handleiding - Blokkeren van je E-Wallet (bijvoorbeeld bij verlies of diefstal)